Vi växer så det knakar, är du våran nästa stjärna?

Har du arbetat som montör sedan tidigare och letar efter nya utmaningar? Trivs du bra med högt tempo, kvalité och tycker om att vara effektiv på jobbet? Välkommen med din ansökan till jobbet som påbyggnadsmontör hos oss redan idag och var med på en spännande resa!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu montör till våran anläggning i Västerås. Som montör på SN kommer du arbeta med påbyggnation av bilar riktade mot transportbilsbranschen. Arbetsuppgifterna består av montering i flera olika moment som gör vardagen väldigt händelserik och personligt utvecklande. Internutbildning får du av oss, men är man händig så har man en stor fördel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare arbetat med montering eller har erfarenhet av bilar. Då du jobbar i en sammansvetsad grupp är det fördel att vara lyhörd. Erfarenhet av 12 v el och finsnickeri är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som montör är du ambassadör för SN och representerar oss på ett professionellt sätt. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och mallar. Vi ser att du trivs med arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet, eftertänksamhet och ett öga för detaljer.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om SN Fordonsinredning AB
SN är ett företag  från Västerås som har sitt säte i Irsta, vi har lång och gedigen erfarenhet av alla möjliga byggnationer på fordon. SN startade sin verksamhet 2005 och har skapat sig ett respekterat namn på marknaden inom transportbilsbranschen och påbyggnation. Våra montörer har lång erfarenhet vilket ger en spetskompetens som vi gärna delar med oss av till transportbilsbranschen. Vårat ledord säger det mesta om våran verksamhet ” Vi bygger på allt som rullar ” ingen förfrågan är för komplicerad. Utbudet har inga gränser förutom kundens egna fantasi. Dubbelhytter, Färdtjänster, volymskåp är några av de trofasta ben vi lutar oss emot. Specialbyggnationer efter kundens behov är också en stor del av vår vardag. Vårat sigill står för trygghet och kvalité, När ett fordon pryds av SN sigillet så kan du med lugn och ro veta att din byggnation är garanterad lång livslängd med omfattande garantier.

Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande arbetsplats och personlig utveckling i en annorlunda bransch så  kommer du trivas hos oss.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Lön enligt ö.k

 

Ansök nu!

eller skicka ett mail till: info@snab.se